Novice

V Selu pri Ihanu se dela na projektu desetih pasivnih hiš bližajo koncu. Naselje je prekrila tudi tanka snežna odeja. Mar ni čudovito?

Gradbeno obrtniška dela na gradbišču Selo pri Ihanu se počasi bližajo koncu. Trenutno poteka montaža kovinskih nadstreškov, ter dela na zunanji ureditvi.

Na Dnevih pasivnih hiš, ki bodo potekali 5. in 6. novembra 2021, bo JUBHome zainteresirani javnosti predstavil svoji novi pasivni hiši v občini Kamnik in Rodinah v občini Žirovnica, izdelani s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom. Obe energijsko varčni hiši združujeta kakovost masivne gradnje ter nudita uporabnikom zdravo in kakovostno bivalno okolje. Po obvezni predhodni prijavi si ju […]

V lepem sončnem vremenu se nadaljujejo dela na zunanji ureditvi. Pričeli smo s polaganjem tlakovcev na povoznih površinah. Na fasado čaka še zadnji objekt.

V Žalni izvajalec za naročnika gradi večetažno pasivno hišo iz JUBHome WALL 465 mm elementov. Temeljna plošča je temeljena na JUBHome BASE 400 kPa izolaciji debeline 16 cm.

Gradnja naselja v Selu napreduje. Na prvih treh hišah smo pričeli z deli na zunanji ureditvi. Vse hiše so pod streho, fasaderska dela na hišah 1-7 se bližajo koncu, v objektih se izvajajo obrtniška dela.

V manjšem naselju v okolici Vrhnike stranka gradi JUBHome hišo v treh etažah, ki bo kmalu postala dom mladi družini. Temeljna plošča je izolirana z JUBHome BASE sistemom, tlačne trdnosti 400 kPa, debeline 16 cm, nosilne stene pa so iz JUBHome WALL 300 in 390 modulov.

V Selu pri Ihanu dela napredujejo po terminskem planu.

Prvih šest JUBHome hiš v Selu pri Ihanu je pod streho, v njih pa se izvajajo strojne in elektro inštalacije ter na prvih treh hišah že Jubizol fasada. Na preostalih štirih hišah potekajo gradbena dela.

Te dni so izvajalci postavili elemente za kletno etažo in zalili z betonom. Do vrha so še tri etaže.

Naslednja stran »